Close

Kerti grill

Tavasztól őszig a teraszon vagy a kertben való sütögetés, bográcsozás sok ember kellemes időtöltése, hobbija. Hirtelen ötlet vagy előre megszervezett alkalom, mindegy, egyaránt kitűnő program, összehozza a családot, baráti társaságot, ebben mindenki egyetért.

Grillező fatárolóval a teraszon. Egyszerű, de nagyszerű. Ára kb. megegyezik egy barkácsáruházban árult 'stílusosabb' darabbal, ám ez egyedi elképzelés alapján készült.

A program tehát adott, már csak egy grillező szükséges hozzá. Számos barkácsáruház kínál előregyártott, ún. panel grillezőket, a választék óriási. Vannak egészen olcsó darabok illetve természetesen drágábbak is, amelyek minősége is megfelelő. De bármennyibe is kerül, egy dolog azonban biztos hiányzik belőle: az egyediség. Márpedig manapság egyre inkább igénylik az ügyfeleim azt, hogy grillezőjük a saját elképzelésük szerint épüljön, így az sokkal inkább illeszkedik az otthonuk környezetébe.

Rusztikus, bontott téglából épített grillező és bográcsozó, előkészítő pulttal. A grill résznél a grillrács magassága állítható.

Sokan mondják, hogy a stílus megfizethetetlen. Ezt cáfolnom kell, hiszen nagyon jól tudom, hogy lehet szépet építeni, megfizethető áron. És szerencsére egyre több ügyfelem is elmondhatja ezt magáról…