Close
Eladó bontott cserépkályha

#mintavillám#

Egyszercsak egy kedves női hang jelentkezett a telefonon, hogy nagyon tetszik neki az egyik eladó, bontott cserépkályhám, megnézné. Persze, ok, mikor? Fél órán múlva ott vagyok, ok? Rendben.

Megérkezik, nézi a csempéket, mondja ez neki szerelem első látásra, persze megy a beszélgetés, hogy akkor építsünk is vagy csak a csempe kell, meg hogy mikor is lenne az akció, mikor kiderül, hogy kb. tegnapra kéne, merthogy már fázik. Mi van??? Most jut eszébe, december elején, hogy fűteni kellene???

Diszkréten utaltam rá, hogy kicsit korábban is gondolhatott volna erre, mire töredelmesen bevallotta, hogy az előző csempekályháját sikerült felrobbantani, még ott vannak a romok…mondom, oké, végülis meg tudjuk oldani gyorsban az építést, de ha bontani is kell, az úgy húzós.

Ja, az nem gond, majd Ő megoldja. Tessék? Itt jegyezném meg, hogy a hölgyemény megjelenése indokolta a visszakérdezést. Csinos 30as, kiskosztüm, csillivili körmök, smink…nem az, akiből kinézed hogy kezébe veszi a bontókalapácsot.

És lám, másnap lebontotta a romokat, harmadnap pedig már épült is a kályha…néha elég gyorsan zajlanak az események, nem igaz?

És akkor az építés képei:

Cserépkályha építés, rakás, javítás, tisztítás, bontás Csempekályha építés, rakás, javítás, tisztítás, bontás

Cserépkályha építés Budapest 20151126_133106

füstjáratos cserépkályha

Bontott, barna cserépkályha Bontott barna csempekályha Eladó bontott cserépkályha